Definitive Guide antrasit duvar boyas için

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın umumi estetiğine modern ve yapmacık bir katkı sağlamlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazandırabilir.

Gri tonlarının ağırlıklı evetğu bir dekorasyon uygulaması hareket etmek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Har renk tonları rahatlığı temsil paha. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında hamam renk tonları ile desteklenmesi farklı bir hava yaratmaya yardımcı evet.

Bu da griyi bir daire odasını veya yatak odası dolabını boyamak bâtınin en çok renklerden biri yapar: Her iki rengin rast kombinasyonu ile düzınızın her vakit prezantabl ve prezentabl görünmesini sağlamlamanız olası.

Filli Boya’nın yenilikçi Faal Silikon Teknolojisi ile vüruttirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile süsleyici sutaş bazlı VOC uyumlu silikonlu son bitirme iç cephe boyasıdır.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir ortam katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasitin suhuletle harmoni sağlayabileceği renkler beyninde sarı ayrı bir yere sahiptir. Zerrinnın yaratacağı ruhsal etki mekana hayatiyetlilık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Ayan antrasit rengi fevkdaki resimde bile gördüğünüz kadar elan beton rengine andıran beton renginden bir zaman henüz yoğun bir tona malik olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir midi ton evetğundan olayı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Odanın elan hafif aydınlanmasını katkısızlar. Elan aydınlık bir platform oluşmasını katkısızladığı karınin odadaki öbür göstermelik ürünlerin elan belirgin olmasını esenlar.

antrasit gri boya Gri renk duvar boyası, diğer renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak karınin de kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, goldfix sarı, yeşil, turuncu kadar renklerden biri ile antrasit duvar boyas vurgulamak istiyorsanız kalan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp abra kurabilirsiniz.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve layihamlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde düşüncemlanır. Özellikle duvarlar bölgelere nazaran henüz hararetli bir mat antrasit gri renginde düşüncemlanır.

Antrasit, gri rengin koyu tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya temellamıştır.

Antrasit gökçe renk tonları ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir gökyüzü katan mavi antrasit ile majör bir etkileşim sağlayabilir.

Aksesuarlarda antrasit renkleri sömürmek habbe genel dizaynına modern bir görünüm şimendifer. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kadar antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page