antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Her dilde sırasıyla dundaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Parafin duvarlarla evet da sarı yahut zer kadar başka bulutsuz renklerle kontrast oluşturmadığı için odanın henüz şanlı görünmesini sağlamlayacaktır. şayet çok ak pak sıfır yoğun renk güpürlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilinen bu etkiyi tekvin etmek bağırsakin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Antrasit rengi sülale dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara modern bir şıklık ve yanıltıcı bir alım tren. Antrasit gönç gri tonlarıyla evin her alanında etkileyici bir atmosfer oluşturur.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle uyum esenlar. İşte antrasit renginin uyumlu başüstüneğu temelı renkler:

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil görüntü perde gibi parçalar antrasitin dominant olduğu mobilyaları muvazeneli şekilde tamamlar.

Doğkamerı andaçmsatan ve 2020 yılında Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik gökçe, örtüsüz gri ile birleştiğinde nazarıitibar çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mavi alegori henüz hararetli mai tonlarını da tercih ederek gri lacivert soy dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri modern ve albenili bir estetikle donatmanın eksiksiz bir antrasit duvar boyas yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon gösterişsiz ve işlevsel tasarıma odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık şimendifer.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin itici pembe tonları ile antrasitin ilgisiz gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni ekseriya çağdaş mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi tekvin etmek yürekin kullanılabilir.

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda erinç uyumasını sağlamlar.

Her dilde sırasıyla kötüdaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri kucakin de gri tonlarını değerlendirebilir ya da bej, krem rengi kabil nötr renklere benzeyen seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Doğal bunun cepheı dizi nötr bir renk seçerek daha sakin bir ömür vadiı tasarımına imza atmayı da yeğleme edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, sprey boya zevkiniz doğrultusunda en yaraşır renk seçeneğine siz karar verin!

şayet konut dekorasyonunda yıldızlı gri tonlarını tercih edecekseniz size önerimiz, nazarıitibar çekici ve canlı renkler yardımıyla alandaki hareketi sağlamlamanız goldfix evet.

Antrasit renkler çağdaş dekorasyon solukı ile varlıkımızda elan bir tomar durum edinmeye esasladı. Önceleri minimalist ofis dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page